A legjobb GPS PDA programok 2007

Virág Attila - 2007. november 27. | 10:20

A Smartphone & Pocket PC Magazine (pocketpcmag.

Szponzorált hirdetések

A Smartphone & Pocket PC Magazine (pocketpcmag.com) elkészítette idei legjobb PDA szoftverek listáját. A terjedelmes kategória-menüben megtalálható a GPS is. A három legjobb térképszoftvert is kezelõ alkalmazás közé érdekes módon bekerült a hazai fejlesztésű GPS Tuner nevű szoftver. Mögötte a Google Maps Mobile, és a Live Search Mobile végzett. Ezúton gratulálunk a Google és a Microsoft óriáscégek elé helyezett Tárnok Gábor fejlesztõi sikerének!

GPSTuner.gif award.jpg

A GPS Tuner egy kifejezetten PDA készülékekre készült térkép szoftver, mely az OziExplorer-hez hasonlóan lehetõséget ad a szkennelt térképeken történõ GPS helymeghatározásra. Az alkalmazás a saját pontok és nyomvonalak kezelése mellett földmérésre is alkalmas.

A legjobb GPS segédprogramok között elsõ helyet kapott a port megosztó, protokol konverter Franson GpsGate. Utána következik a Via Virtual Earth, majd a Vito AstroNavigator szoftvere. A geocaching sport szerelmesei tõlünk nyugatra nem a Russa-t kedvelik, inkább döntöttek a BeeLineGPS, és a GPSdash alkalmazások mellett.

A Smartphone & Pocket PC Magazine által felkért egyik Nominations Manager nem más, mint egyik bloggerünk, Menneisyys volt (lásd kapcsolódó blogját).

Olvasóink melyik térkép kezelõ szoftvert szeretik a legjobban? Várjuk a véleményeket a kapcsolódó topikban!

Kapcsolódó linkek:


Szponzorált hirdetések

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "A legjobb GPS PDA programok 2007" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál