Ingyenes nyári iGO My way frissítés!

Virág Attila - 2007. június 25. | 15:15

A Nav N Go Kft.

Szponzorált hirdetések

A Nav N Go Kft. újabb meglepetéssel ajándékozza meg az iGO My way GPS-navigációs szoftver felhasználóit. Június 20-tól ingyenesen letölthetõ Magyarország, valamint négy kelet-európai ország térképének frissítése.

20070625_iGO_updater_logo.jpg 

Naprakész Kelet-Európa térképek, megújult szoftver

A nyár és az utazási szezon alkalmából ismét ajándékot kapnak az iGO My way felhasználók. A www.i-go.com/hu/update oldalról a legális szoftvert használók térítésmentesen letölthetik a legfrissebb változtatásokat tartalmazó Magyarország, Szlovákia, Románia, Horvátország, valamint Bosznia és Hercegovina térképeket.

Az új utak kínálata mellett a program is átesett néhány apróbb változtatáson. Ezentúl például a PDA Contacts alkalmazásából is lehet indítani a navigációt, megõrzõdik az automatikus indítás beállítása, számos PDA-val javult a kompatibilitás, valamint rövidebb várakozási idõ után kapcsol ki a háttérvilágítás.

Kibõvült Magyarország térkép

Az iGO My way nyári frissítésben 1576 km-rel bõvült a magyarországi úthálózat hossza. Új szakaszként került be például a Hatvant elkerülõ út, a Nyírbogdány elkerülõ, a 67-es út új szakasza és az Apostag-Dunavecse elkerülõ.

Az elõzõ frissítés óta 39 településen végeztek helyszíni felmérést a szakemberek, köztük Budapesten és agglomerációjában is, így pontosabb lett a térkép. Fontos újítás, hogy a fõvárosban az autópályák és az egyszámjegyű utak bevezetõ szakaszait kamerás felméréssel ellenõrizték, és korrigálták a beállított sebességhatárokat. Az új térkép tartalmazza a hosszabb távú építkezések miatti útlezárásokat is, így az iGO My way nem tervez a Műegyetem rakpart, a Fehérvári út, a Móricz Zsigmond körtér és a Kálvin tér metróépítés miatt lezárt részein.


Az iGO My way POI adatbázisa jelenleg 36.692 db érdekes pontot tartalmaz Magyarországon, vagyis körülbelül nyolcezerrel nõtt számuk az ezt megelõzõ térképverzióhoz képest. Frissültek a geocaching pontok, illetve Gyõr teljes POI adatbázisa megújult.

Az iGO My way Európa és Kelet-Európa szoftver felhasználói a teljes csomagot letölthetik. Az iGO My way Magyarország, Horvátország, Szlovákia és Románia termékkel rendelkezõk csak az adott ország térképének frissítésére jogosultak. Az update-et térítés ellenében a hivatalos iGO My way márkakereskedõk is elvégzik.

Kapcsolódó linkek

Szponzorált hirdetések

- cikk vége -

Forrás:
http://www.i-go.com/hu/news/index.php?aid=134
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Ingyenes nyári iGO My way frissítés!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál