MappyMobi - ingyenes GPS navigációs szoftver okostelefonokra

Szerémy Péter - 2007. május 3. | 07:33

 

Szponzorált hirdetések

8457.jpgÖt hónappal elsõ terméke, a Mappy iti megjelenése után, a francia Mappy kiadta az új, mobiltelefonokra készített MappyMobi navigációs programot. A PagesJaunes Groupe tagjaként működõ Mappy, versenytársnak szánja termékét a többi, ingyenes navigációs programnak, mint például a Wayfinder Earth, a smart2go vagy a Map24 Mobile.

20070502_mappymobi.jpg

MappyMobi egy Windows Mobile-s gépen

Ellentétben a Navigon féle Mobile Navigator 6 Java-s programjával, a MappyMobi egy komplett off-board GPS navigációs megoldás. Azaz a használathoz a térképeket le kell tölteni a telefonba a mappy.com oldalról. Marina Barreau, a Mappy cég vezérigazgatója szerint szoftverükkel a vállalat egyszerűsíteni akarja a navigációt. Az, hogy akárki zsebében ott lehet a Mappy szolgáltatása, minden percben és ingyen, megfelel annak a szándéknak, amely a céget a navigációs piac fontos szereplõjévé emelheti.

Miközben az olyan gazdasági modellek, mint az Orange megoldása, az Orange Navigation, új vevõket hoz, a Mappy a programjaiban reklámot biztosít megrendelõi számára, átalakítva ezzel a bevételi csatornáit.

 

A szoftver ugyanúgy rendelkezik a piacon megszokott szolgáltatásokkal, mint a hangutasítások, 3D-s navigálás, adatszinkronizálás, légifelvételek megmutatása, fix radarok és POI-ok (pl. éttermek, szállodák, parkolók, ...) kezelése.

A program kompatibilis a legtöbb mobil- és okostelefonnal, melyek beépített vagy opcionális GPS vevõvel rendelkeznek. A következõ hónapokban a szoftver gazdagodni fog a francia PagesJaunes telefonkönyv adataival is.

A szoftver a kapcsolódó oldalon érhetõ el.

Szponzorált hirdetések

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "MappyMobi - ingyenes GPS navigációs szoftver okostelefonokra" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál