Újabb kiegészítő érkezik a The Sims 3-hoz

Szőlősi Tibor - 2012. augusztus 3. | 08:30 játék

Évszakokhoz kapcsolódó ünnepekkel és időjárással bővül a játék

Szponzorált hirdetések

Megszokhattuk, hogy a játékkiadó óriás Electronic Arts ontja magából a különböző kiegészítő csomagokat, amik a világ egyik legtöbbet eladott játéka, a The Sims főverziói mellé telepíthetők. Ősszel érkezik a legújabb bővítőcsomag, amelyben az évszakok változása bolygatja majd meg simjeink életét.


A Seasons fő újítása az évszakok érzékelhető változása lesz. Az alapvetően semleges éghajlat helyett az új kiegészítővel a változó időjárás is befolyásolja majd a játék menetét, a simek pedig az évszakokhoz kapcsolódó tevékenységekben vehetnek részt, és az év adott időszakára jellemző ünnepeket tarthatnak. Így például télen síelni küldhetjük őket, míg ősszel halloweeni partit rendezhetünk nekik.


A The Sims főjátékának harmadik verziója 2009-ben jelent meg, és eddig 7 bővítőcsomagot adtak ki hozzá. Köztük a hagyományos témák mellett olyan elrugaszkodottabb kiegészítést is találunk, amiben a játékos természetfeletti erővel bíró simeket hozhat létre. A The Sims 3 egyébként jelenleg a hatodik legtöbbet eladott játék a világon, a lista első helyét pedig a játék korábbi verziója, a The Sims 2 foglalja el.

Szponzorált hirdetések

Xbox One: mit és mennyiért kapnak a hazai előrendelők?

A Microsoft mai bejelentése szerint az Xbox One konzol kétféle, speciális előrendelői csomagban lesz megvásárolható hazánkban.

Xbox One: mit és mennyiért kapnak a hazai előrendelők?
Xbox One: mit és mennyiért kapnak a hazai előrendelők?

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Újabb kiegészítő érkezik a The Sims 3-hoz" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha minket már kiolvastál