Indul a DarkOrbit Space Cup 2012!

(X) - 2012. június 4. | 17:06 játék

A világűrben is kitört a labdarúgó láz: harcolj Te is az EB izgalmas eseményein!

Szponzorált hirdetések

Egész Európa izgatottan várja a labdarúgó-Európa-bajnokságot - és itt természetesen a DarkOrbit pilótái sem kivételek. 2012. június 8-tól július 1-ig mindenki felrántja a virtuális futballcipőt, hogy bátran helytálljon az űrhajójával a számos eseményen, a rengeteg kerek vagy szögletes jutalomért!


A DarkOrbit Space Cup ellenfelei is különlegesek: a Futball-Lordakia űrlények például ugyanolyanok, mint egy normál Lordakia, csak lenyeltek egy felfújt focilabdát! És akkor még ott vannak a futballbíró-robotok is, amelyek rendes bírói öltözetben szállnak keresztül a galaxison és buzgón lövöldöznek maguk köré. A játékosok csak futball-lőszerrel győzhetik le. Ezt a különleges lőszert csak most, csak az esemény ideje alatt lehet kapni a játékban.

Foci a világűrben? Hát persze: Space Football! Az új játék a normál Space Ball egy változata. A játékosok egy labdára tüzelnek, így juttatva el azt az ellenfél kapujába. Aki a legtöbb űrgólt lövi, az nyer! A nehézség „csak" annyi, hogy tíz percenként felbukkan 11 futball-kalóz, akiket természetesen le kell győzni. Az Európa-bajnokság ideje alatt az egész játékterület egy futballpályához hasonlít, és persze a Space Ball is úgy néz ki, mint egy valódi futball-labda.


Aki szeretne egy veszélyesebb kihívásban részt venni, annak találták ki a Football Team Deathmatch játékot. Ahogy a hagyományos Team Deathmatch alatt, itt is két csapat küzd egymás ellen, ám a Football Team Deathmatch alatt van ezen kívül még egy labda is. Ha az egyik csapatnak sikerül gólt rúgnia, az összes ellenséges hajó felrobban és a gólt rúgó csapat megnyeri a játékot! A jutalom ezúttal dupla pontszám!

És ha ez még mindig nem volna elég, most mér a Level Football Gate kihívásainak is megfelelhetnek a játékosok. Ez az esemény pont úgy működik, mint a normál Level Invasion Gate, de egy különleges térképen rendezzük meg, amely extra futball designt kap a nagy esemény tiszteletére.

Csak a DarkOrbit Space Cup idején még egy különleges veszéllyel kell a pilótáknak szembenézniük: az ellenséges űrhajók beszivárgásával! Láthatatlan ellenségek szivárognak be a térképekre és a játékosok feladata, hogy felderítsék azokat és megsemmisítsék a vezérüket. Erre azonban mindössze 10 perc idejük van!

A teljes DarkOrbit Space Cup ideje alatt minden eseménynek megvan a maga rangsora. Minden nap más eseményre kerül sor, és annak a megbízónak a pilótái, akik a legjobb eredményt érik el, másnap 5%-kal több tapasztalatpontot szerezhetnek. Hétvégén mindig két eseményre is sor kerül egy nap. Ha az egyik cégnek sikerül mindkét eseményt megnyernie, akkor másnap akár plusz 10% tapasztalatot is szerezhetnek!

Miután véget ért a Space Cup minden játéka, összeszámoljuk a pontokat a rangsorokban. A győztes cég egy teljes hétre 15% tapasztalatbónuszt kap, valamint 24 órára 10% kedvezményt az összes uridiumért kapható tárgyra. A második helyen végzett cég pilótái 10%-kal több tapasztalatnak és 6% kedvezménynek örülhetnek. A harmadik helyezett sem távozik üres kézzel, ők 5%-kal több tapasztalatot szerezhetnek és 5%-os kedvezményt kapnak. A DarkOrbit Space Cup során tehát mindenki nyer, a regisztrációhoz vagy a játék megkezdéséhez kattints ide!

Szponzorált hirdetések

Lego Fusion: játék az asztalon és a tableten egyszerre

A Lego ezzel az új termékkel megpróbálja elmosni a határt a valódi és a virtuális játéktér között.

Lego Fusion: játék az asztalon és a tableten egyszerre
Lego Fusion: játék az asztalon és a tableten egyszerre

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Indul a DarkOrbit Space Cup 2012!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha minket már kiolvastál