Házasságmentő kiegészítőt kap egy online játék

Nagy Balázs András - 2011. szeptember 25. | 13:00 játék csajos

Az egyik online játékban kötött házasságok hetvenöt százaléka válással végződik. Ez azonban tarthatatlan, így a készítők házasság-mentőcsomagot készítenek elő.

Szponzorált hirdetések

Nagyjából tíz napja a Nexon, az óriási népszerűségnek örvendő MapleStory koreai készítője szomorú hírt közölt a sajtóval: a játékban kötött 26 982 házasság közül 20 344 nem a halálig, hanem csupán a válóperes ügyvédig tartott.


A MapleStory nevű MMO játékban a házasság fontos és – virtuális létéhez képest – költséges dolog: $25-t kell befizetni, azonban ezért cserébe néhány olyan küldetést teljesíthetnek a felek, amely nem nyitott az agglegények számára. A válás azonban jóval barátságosabb, mint hús-vér világban: nem kell hozzá elővenni hitelkártyánkat, (csak a játékbeli erszényünket) és nem viszi el a másik azt a szép teljes páncélt, amiért egy hónapot gürcöltünk. Sajnos azonban – mivel nincs túl sok dolog, mi hosszabb távon is összetartsa a párokat – a válások száma egyre csak nőtt.A követező kiegészítő azonban orvosolná ezt a problémát. Az Ascension egyik sarkalatos része ugyanis a párok számára készített feladatok, területek amelyeknek hála immáron sokkal több ok lenne a házasságok fenntartásának. A hivatalos hirdetmény így szól: „Halmozd el partneredet odaadásoddal az új, esküiteket megújító feladatok során, és a MapleStory is elhalmoz téged ajándékokkal!” Emellett azonban a házasság intézményét is megváltoztatnák egy kicsit, azonban ennek pontos részletei jövő hétig titkosak maradnak.

Szponzorált hirdetések

A túlélők szigetén az ember a legnagyobb ellenség

A világ egyik legújabb játék-őrületének neve Rust, és annak ellenére imádják, hogy még el se készült. Ráadásul egyáltalán nem sétagaloppra hív, eleinte többször halunk majd meg,...

A túlélők szigetén az ember a legnagyobb ellenség
A túlélők szigetén az ember a legnagyobb ellenség

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Házasságmentő kiegészítőt kap egy online játék" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha minket már kiolvastál