Olcsóbb konzolokat ad ki a Sony

Nagy Balázs András - 2011. augusztus 17. | 16:00 játék

Leszállítja a PlayStation 3 árát, valamint egy teljesen új, minden eddiginél olcsóbb PlayStation Portable modellt dob piacra Európában a Sony.

Szponzorált hirdetések

Árversennyel próbálja újra érdekessé tenni a konzolversenyt hordozható és otthoni kategóriában is a Sony. Utóbbi új európai ajánlott ára így 249 euró (~68e Ft) a 160 gigabájtos és 349 euró (~95e Ft) a 320 gigabájtos modell esetében. Amerikában ez $249 (47e Ft) és $299 (57e Ft), Japánban pedig 24 980 (62e Ft) illetve 29 980 (74e Ft) yen.


A PlayStation Portable ágon pedig teljesen új modellt ad ki a Sony, amely csak Európában lesz elérhető. A mindössze 99 euróba (27e Ft) kerülő modellben azonban nem lesz megtalálható minden, ami az eddigi, drágább modellekben. Ebből ugyanis már a vezeték nélküli hálózati kapcsolatot biztosító WiFi modul is kimarad, azaz le kell mondani a gép nélküli letöltésekről.


Az új, PSP E-1000 modellszámú készülék a letölthető tartalmakat csak a Media Go funkción keresztül támogatja a PlayStation Store online boltot. Ezen kívül a régi megszokott UMD lemezekkel lehet majd etetni. Emellett azonban 9,99 eurós „PSP Essentials” játéksorozat is megjelenik, amelyben többek közt FIFA 12, The Lost Tribe, EyePet Adventures és egyéb játékok is megtalálhatóak lesznek.

Szponzorált hirdetések

A PlayStation 4 továbbra is veri az Xbox One-t

Minden jel arra mutat, hogy a Sony játékgépét továbbra sem tudja megelőzni az új Xbox.

A PlayStation 4 továbbra is veri az Xbox One-t
A PlayStation 4 továbbra is veri az Xbox One-t

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Olcsóbb konzolokat ad ki a Sony" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha minket már kiolvastál