Kiszivárgott az új Starcraft előzetese - videó!

Nagy Balázs András - 2011. május 28. | 15:30 pletyka video játék

Ugyan csupán negyvenöt másodperc, de még így is sokak számára érdekes lehet a Starcraft II: Heart of the Swarm előzetese.

Szponzorált hirdetésekKiszivárgott a Starcraft II: Heart of the Swarm előzetese. A játék a Stacraft II: Wings of Liberty történetét folytatná, azonban az emberek helyett most a mindent magába szippantó Zerg hordákat irányítanánk.


A játék egyik legnagyobb kérdése – a pontos megjelenési dátumon kívül – a Zergek vezetője. Ugyanis – és most spoiler következik, aki nem játszotta végig az előzőt, az ugorjon egy bekezdést – az eddigi királynő az utóbbi rész folyamán képtelenné vált annak irányítására. Azaz jelenleg eléggé fejetlen a horda, amely talán a Xel’Naga elleni egyedüli bevethető fegyver.


Bárhogyan is alakuljon – sőt, kezdődjön – a Starcraft II: Heart of the Swarm, egy biztos: a játék az eladási listák tetején fog kezdeni. Egyébként nem ez az első Heart of the Swarm videó, amely valahogy kiszivárgott a Blizzard műhelyéből: egy félkész – illetve inkább pre-viz – verzió is kikerült az utolsó, befejező animációból. Ugyan nem biztos, hogy tényleg úgy ér véget a játék, de aki lelőné magának a történetet, az a YouTube-on tuti megtalálja.

Szponzorált hirdetések

Xbox Surface: táblagépbe csomagolt konzol?

Több forrás is megerősítette, hogy játékos táblagépet készít a redmondi vállalat, ezzel kibővítve a Surface „szériát”.

Xbox Surface: táblagépbe csomagolt konzol?
Xbox Surface: táblagépbe csomagolt konzol?

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Kiszivárgott az új Starcraft előzetese - videó!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha minket már kiolvastál