FarmVille + Lady Gaga: jön a GagaVille!

Nagy Balázs András - 2011. május 12. | 12:00 közösség játék csajos

Együttműködést jelentett be a FarmVille alkotója, a Zynga és Lady Gaga, amelynek keretében eleddig nem hallott számokhoz és koncertjegyekhez juthatnak a rajongók.

Szponzorált hirdetések


Amennyiben ön csípi Lady Gaga zenéjét és megrögzött FarmVille játékos, az új GagaVille játékot pont magának találták ki! Az egyszarvúakkal, kristályokkal és egyéb Gaga-kellékekkel színesített speciális FarmVille-változat mellé ugyanis a Born This Way album eleddig ismeretlen számait csomagolják.


A május 23-án piacra kerülő (Amerikában $25-ért lehet majd kapni a boltban) játék azonban nem az egyedüli: a „Words With Gaga” nevű közösségi iOS/Android játékban a szerencsések koncertjegyeket és szignált albumokat is bezsebelhetnek. A RewardVille weboldalon pedig limitált szériás, Zynga játékokban felhasználható virtuális Gaga-tárgyakat lehet szerezni.

A megállapodás nem sokkal azután született, hogy Lady Gaga és a Zynga a japán földrengés áldozatainak megsegítése érdekében, márciusban együttműködésre léptek. Akkor a Wall Street Journal is megneszelte, hogy a két fél az énekesnő következő albumának népszerűsítése érdekében meghosszabbíthatja és kiterjesztheti a közös akciókat.

Szponzorált hirdetések

11 játékot állított le a Zynga, egyre nagyobb bajban a cég

A Zynga története igazi tündérmese – pillanatok alatt milliárdos lett a cég, majd pont úgy el is veszett.

11 játékot állított le a Zynga, egyre nagyobb bajban a cég
11 játékot állított le a Zynga, egyre nagyobb bajban a cég

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "FarmVille + Lady Gaga: jön a GagaVille!" című cikkhez


hirdetés

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha minket már kiolvastál