Mielőtt új témát nyitsz kérdésednek, használd a keresőt

1 2 3 4 5 ... 178 179 következő
1/179 oldal
Üzenetek időrendje

HTC Touch Cruise (Polaris, P3650)

hozzáadás a kedvenc témákhoz | email értesítés
válasz | direkt link
Sziasztok!!!

Megválnék féltve őrzött HTC Touch Cruise (Polaris P3650) típusú PDA készülékemtől, dobozában, papírjaival. A készülék bő 1 éves, összesen maximum 1 hetet volt használva, teljesen karcmentes, hibátlan, újszerű állapotú (képernyővédő fólia van rajta). A PDA-hoz ajándékba adok 1 darab német gyártmányú, masszív autós tartót! Kérésre küldök képet róla. Ára: 60.000 forint.

A gyári doboz többek között tartalmazza az alábbi dolgokat:
- telepítő CD csomag,
- USB kábel,
- autós töltő, hálózati töltő,
- plüss tok,
- tartalék stylus, és képernyővédőfólia (bontatlan),
- vezetékes headset,
- még több mint 6 hónap garancia (SPEEDSHOP-os).

(A készüléket ajándékba kaptam, és azért nem volt használva, mert van egy külön navigációs rendszerem, ami nekem teljesen kielégíti igényeimet. Telefonálásra meg nem nagyon szerettem volna befogni, mert munkámból adódóan állandóan rohanok, és félteném, hogy elejtem vagy összetöröm... A gép olyan állapotú, mintha a bolti polcról venné le az ember.)

Érdeklődni az alábbi email címen, és telefonszámon is lehet:
Email: syrus1006@gmail.com
Telefon: 06-70-459-3826
válasz | direkt link
Most kezdtem volna a HR-t, de 2 napos szabadság után minden ugyanúgy működik rajta............
Kivéve, hogy a microSD-re telepített progik nem mennek, mert átnevezte storgecard2-nek...Ilyet 2 hónaposan már 1x csinált csak nem emlékszem én mit is csináltam....
válasz | direkt link
Én is a tisztább rendszerre szavazok ! Kb. úgy gondoltam mint Te, HR és vissza minden cab-ból.
Hivatalos 6.1 rátételével a magyarítás ugrik? Bár annyira nem ragaszkodom már hozzá.
Ha főzött mellett döntök mit ajánlotok, ha már HR-ezek és buherálok.

Közel két év után már lehet beteg egy kicsit a teló....most is kevés memo-t fogyaszt és gyors is.....
Magyaritást csak akkor tudod megtartani ha HRel friss rendszert teszel fel.De olyan gyors rendszert lehet elérni magyaritás néllül és főzött rommal amin tátva marad az ember szája!

Rom amit ajánlok (2hete több 6.5ös rom legújabb release is megfordult a gépen de ez jött be a legjobban):Kostas244 23016 B4-es verzio! Legstabilabb leggyorsabb 6.5ös most!
válasz | direkt link
Én is a tisztább rendszerre szavazok ! Kb. úgy gondoltam mint Te, HR és vissza minden cab-ból.
Hivatalos 6.1 rátételével a magyarítás ugrik? Bár annyira nem ragaszkodom már hozzá.
Ha főzött mellett döntök mit ajánlotok, ha már HR-ezek és buherálok.

Közel két év után már lehet beteg egy kicsit a teló....most is kevés memo-t fogyaszt és gyors is.....
válasz | direkt link
Próbáld meg újra telepíteni az Arcsoft MMS-t. Nekem akkor volt ilyen amikor az nem működött.

Reggel LifeForce le, fel, de nem oldotta meg sajnos ,
Kedden vagy csütörtökön mindenképpen megoldom, mert banki stb smsek nem jönnek át így, és átrakás után sem mindig kapom meg.... szép új digitális világ egy sz*r sms szolgáltatás hiányzik
válasz | direkt link
Gyári romos 2008 április óta ))))
A HR után megmarad a magyarítás? /Gyári sunnysoftos első magyarul árusítottak közül való/.
Tele van jobbnál jobb progikkal, skype-olok, audionote igo, stb. mindent vissza tudok rakni, csak macerásnak tartom annyira belaktam . SKtools szerint: MS SQL Server Lite OLE, és pár dll file hiányzik, azért gondoltam, hogy vmilyen módon registrys megoldás is van. Más kérdés, hogy a két év gariba ez beletartozik-e, vagy sem?
Ha csak simán hard resetet csinálsz a magyaritásnak meg kell maradni (HR után a magának felinstallálja a rom), mivel uaz a rendszer marad rajta, csak mintha egy PC-re újra raknád a Windows-t. Viszont a beállítások, telepített programok elvesznek. Lehet csinálni mentést rendszerről (névjegyek,sms,mailek-PPCPimbackup) bizonyos programokkal, amit a friss rendszerre visszatöltve visszakapod a frissités előtti rendszert. De én nem tartom ezt jó megoldásnak. Én (aki átlagosan 2-3 havonta cserélek romot v csinálok HR-t) azt csinálom hogy az összes program amit használok benne van egy Format után nevü könyvtárba és HR után csak szépen végig installálom ezeket a cab-eket. KB 1 óra mostmár az az idő, ami alatt visszatudok rakni egy romot, teljesen készre.

Szóval sztem mentsd le az sms-eket PPCPimbackuppal, a programok cab-jei úgy is megvannak azokat visszatudod tölteni.

Igazából registry-be sztem egy ilyen problémánál nem érdemes belenyúlni, mert nagyvalószínüséggel nem találod meg a hiba forrását és csak időt fecsérelsz vele. Egy HR amugy se árt már ennyi idő után.

De ha még garis és nincs kedved próbálkozni ezekkel akkor vidd be Speedshopba (vagy nem tudom hova szól a garija), biztos segítenek, normálisak.
válasz | direkt link
Sziasztok,
egy olyan problémám lenne, hogy a mai naptól (illetve tegnaptól ) egyáltalán nem kapok meg sms-t, és nem is tudok belépni sehogy (3 mód) az üzenetkezelőbe, minden más működik, net -(wpa2), as, wifi, telefon minden megy......
Más telefonba téve azonnal megkapom, tehát nem szolgáltatói hiba, többszáz (nem fontos) sms volt/van rajta.
Ha tudnátok vmilyen megoldást??? Pls HELP!!
Köszönöm előre is!
Próbáld meg újra telepíteni az Arcsoft MMS-t. Nekem akkor volt ilyen amikor az nem működött.
válasz | direkt link
Gyári romos 2008 április óta ))))
A HR után megmarad a magyarítás? /Gyári sunnysoftos első magyarul árusítottak közül való/.
Tele van jobbnál jobb progikkal, skype-olok, audionote igo, stb. mindent vissza tudok rakni, csak macerásnak tartom annyira belaktam . SKtools szerint: MS SQL Server Lite OLE, és pár dll file hiányzik, azért gondoltam, hogy vmilyen módon registrys megoldás is van. Más kérdés, hogy a két év gariba ez beletartozik-e, vagy sem?
válasz | direkt link
Sziasztok,
egy olyan problémám lenne, hogy a mai naptól (illetve tegnaptól ) egyáltalán nem kapok meg sms-t, és nem is tudok belépni sehogy (3 mód) az üzenetkezelőbe, minden más működik, net -(wpa2), as, wifi, telefon minden megy......
Más telefonba téve azonnal megkapom, tehát nem szolgáltatói hiba, többszáz (nem fontos) sms volt/van rajta.
Köszönöm előre is!
Ha soft reset se oldja meg a problémát, lehet érdemes lenne egy HR-t csinálnod. Nekem akkor volt ilyen problémám mikor tönkre vágódott a kijelző (nem tudom milyen összefüggés van a kettő között mai napig se) és egyszerüen nem fogadta a polaris az üzeneteket. Bár belépni be tudtam az sms felületre szóval nem teljesen uaz a probléma.

Sztem érdemes csinálnod egy hard resetet, főleg ha már régóta fut az aktuálissal a gép.

Gyári rom van rajta?
válasz | direkt link
Sziasztok,
Köszönöm előre is!
válasz | direkt link
Hali!

Én is szívtam hasonlóval, bár lehet ott én voltam a hibás mert véletlen ráfeküdtem a bill-re update közbe . Szóval pont a hivatalos romot akartam vis***akni én is de 1x se ment végig az update. Meguntam és én is azt hittem vége. Aztán fogtam egy főzött romot (talán pcarvalho v. kostaas 6.5-ös romja volt) és elkezdtem azzal a frissitést. Simán végig ment. Aztán felment rá az official rom is.
Egyébként hardspl van a gépen?

Próbáld meg egy főzött rommal (akár azokkal is amiket én írtam), mert segíthet. Nekem bejött.
válasz | direkt link
Tiszteletem mindenkinek!
Segítséget kérnék mert tanácstalan vagyok. Vissza akartam telepíteni az eredeti 6.1.ROM-ot, de ERROR 262 jött elő. Mindent végig csináltam többször is, de nem segített. 32%-on mindig meg áll. Mi lehet a gond? Remélem nem lett tégla a masina. Köszi mindenkinek a segítséget.
válasz | direkt link
Lenne egy eladó szilikon tokom. A helyzet az hogy a polarishoz rendeltem, de véletlenül egy HTC Artemis tokot küldtek. Minden kivágás stimmel a polarishoz (képernyő, ceruza, dpad, hangszóró), kivéve a kamera és a tüköré mert az 3mm-er lentebb esik. Nekem felesleges mert küldenek helyette másikat.

Kattints ide!

Erről lenne szó. Átlátszó (azaz Ice) színben van.

Ha vkit érdekel akkor küldjön privit, természetesen ennél olcsóbban megkapja mint a honlapon van.
válasz | direkt link
Csak az üveg tört el, vagy az LCD panel is?
válasz | direkt link
Szevasztok!

Eladnák egy alig egy éves HTC Touch Cruise (P3650, Magyar rom-os) telefont tartozékaival és adnék mellé egy Brodit aktív autós tartót.
A teló üzemképes, de a kijelzőjét összetörtem cserére szorul.
A kettőt kb. 25000-30000ft körüli összegért szeretném eladni.

Esetleg rossz teló is érdekel aminek viszont jó a kijelzője mert akkor viszont megtartanám a fiamnak.
Üdv: vizimi
válasz | direkt link
Használj medai lejátszónak TCM Playert. Ez ingyenes és viszi a divx-es videokat is. Ha esetleg fizetnél is érte akkor ott van a fizetős változata a Core Player ( ha a kedvenc helyeken keresed ezt is megtalálod "okosba"). A videokat érdemes lekonvertálni a gépeden, mivel a Polaris hardveresen nem fogja vinni az asztali gépekre szánt divx-eket.

Ha bármilyen progit el kezdesz telepíteni a pda-ról akkor megkérdezi h a telefonra (romjába) installálja vagy ha van kártya benne akkor oda. Itt ki tudod választani a megfelelő célmeghajtót.
válasz | direkt link
Sziasztok!Valaki tudna tanácsot adni,hogy az Opera 9-hez hogyan lehet másik alapértelmezett videolejátszót hozzárendelni,hogy alapból ne a win.media playert hanem pl realplayert vagy egyéb letöltött lejátszót indítsa?Köszönöm
válasz | direkt link
sziasztok!

Biztosan kilett már bezsélve ez csak sjanos én nem találtam ugy h előre is elnézést amiért mégegyzser felhozom a témát....
Milyen formátumba tegyek fel videót sőt inkább filmet h az nézhető legyen nem számit ha nagy a mérete illetve h mivel konvertáljam a vidit avagy a filmet h felismerje mert sokszr azt írja h cannot play the file amikor elindítanék egy általam konvertátl vidit
A másik kérdésem h hol tudom beálítani h ha feltelepítek egy java játékot akkor azta memó kártáyra tegye fel meg ha kűldnek egy zenét pl akkor azt a memó kártyára mentse és nea sima memóriára, ezeket hol lehet beállítnai
kőszi előre is a választ
válasz | direkt link
Sziasztok
Nem ismer valaki olyan programot ami a névnapokat 1 vagy 2 nappal ellőtte ki írja.
Vagy valami beállítást mert a naptár ki írja de csak az aktuális napon.
válasz | direkt link
Pl. PPCPimBackup
válasz | direkt link
*telefonszámaimról/telefonkönyvemről

pff, még nagyon reggel van :S
válasz | direkt link
Sziasztok!

Szeretnék egy biztonségi mentést cisnálni az összes telefonszámomról, valamint az SMS-emről. Milyen programmal tudom megcsinálni ezt?

Előre is köszi, üdv:bq
válasz | direkt link
<span style="color:green">Hali!

Valaki tudja esetleg, hogy hogyan lehetne a SKYPE -ot ugy futtatni ugy , hogy minden a memoriakartyarol tortenjen????? A pc verzioval meg lehet csinalni, de a wm verziot nem tudom. Jo lenne mert lehetne sporolni rajta legalabb 6mb-ot.</span>
Használj Fring-et a Skype helyett! Sokkal stabilabb (tapasztalat), és kezeli a Skype-ot és még egy halom klienst is. Ingyenes regisztráció után használhatod. Meg tudod adni, hogy melyik kapcsolatot használod, edgen-n is eldöcög, nem úgy mint a skype. Az általam legutóbb használt skype csak a Cruise hangszóróján működött, nem tudom, hogy ez azóta javítva van-e, de a fring-et be lehet állítani, és úgy "szkájpolhatsz" vele, mint ha telefonálnál.
válasz | direkt link
Hali!

Valaki tudja esetleg, hogy hogyan lehetne a SKYPE -ot ugy futtatni ugy , hogy minden a memoriakartyarol tortenjen????? A pc verzioval meg lehet csinalni, de a wm verziot nem tudom. Jo lenne mert lehetne sporolni rajta legalabb 6mb-ot.
válasz | direkt link
Sziasztok! Most lettem gazdaja egy ilyen cuccnak. Mar elkezdtem utanaolvasgatni a dolgoknak, de maris egy sor kerdesem lenne.

ver ROM 1.25.412.1 ESN
radio 1.58.21.23
protocol 25.65.30.04H

Legfobb problemam a leirasokkal hogy regiek szerintem. activesync mar nincs is vistahoz pl.

3LIT3 VIII ROM-ot szeretnek ratolteni (asszem nem tudom mi köztük a kulonbseg igazan), ehhez kernek egy kis segítseget.

1. Vistahoz mit kell letolteni, hogy hard-spl -t es ROM -ot tudjak ratolteni?
2. Hogyan tudnek az original allapotrol mentest csinalni?(ez fontos lenne gari miatt)
3. melyik ver hard-spl -t kell letölteni? es honnan kell telepiteni a pc-rol vagy a htc-rol?
4. magyaritassal mi a helyzet? mert ezek a rom-ok angol vagy egyeb nyelvuek?
5. radio(rom) -t miert kell frissiteni ha kell egyantalan? Milyenre frissitsek?
6. ha futna rajta igo akkor az kapcsolja be a gps-t automatikusan?
7. terveztetett mar valaki 3000km vagy nagyobb tavot a fennt emlitett programmal(fizetos utakat kizarva)? ,mert sanja az elozo pdam mindig kifogyott a memoriabol. (szerintem itt se kizart)

illetve egy keresem is lenne, ha esetleg tudna valaki linkelni 1 magyar manualt?

Hat igy hirtelen ennyit jutott eszembe. Varom a valaszokat peace.

Levente
Itt sok mindenre választ találsz.
http://www.htccruise.eoldal.hu/
válasz | direkt link
Próbáltam az Arcsoft MMS küldő szoftver-el (eoldal-ról)is, de azzal sem sikerül letölteni.

válasz | direkt link
Vodafone MMS beállításban segítene valaki?
Kaptam egy mms-t és sehogy se tudom megnézni.
A vodafone oldalán nincsen HTC-hez beállítás...
válasz | direkt link
Sziasztok! Most lettem gazdaja egy ilyen cuccnak. Mar elkezdtem utanaolvasgatni a dolgoknak, de maris egy sor kerdesem lenne.

ver ROM 1.25.412.1 ESN
radio 1.58.21.23
protocol 25.65.30.04H

Legfobb problemam a leirasokkal hogy regiek szerintem. activesync mar nincs is vistahoz pl.

3LIT3 VIII ROM-ot szeretnek ratolteni (asszem nem tudom mi köztük a kulonbseg igazan), ehhez kernek egy kis segítseget.

1. Vistahoz mit kell letolteni, hogy hard-spl -t es ROM -ot tudjak ratolteni?
2. Hogyan tudnek az original allapotrol mentest csinalni?(ez fontos lenne gari miatt)
3. melyik ver hard-spl -t kell letölteni? es honnan kell telepiteni a pc-rol vagy a htc-rol?
4. magyaritassal mi a helyzet? mert ezek a rom-ok angol vagy egyeb nyelvuek?
5. radio(rom) -t miert kell frissiteni ha kell egyantalan? Milyenre frissitsek?
6. ha futna rajta igo akkor az kapcsolja be a gps-t automatikusan?
7. terveztetett mar valaki 3000km vagy nagyobb tavot a fennt emlitett programmal(fizetos utakat kizarva)? ,mert sanja az elozo pdam mindig kifogyott a memoriabol. (szerintem itt se kizart)

illetve egy keresem is lenne, ha esetleg tudna valaki linkelni 1 magyar manualt?

Hat igy hirtelen ennyit jutott eszembe. Varom a valaszokat peace.

Levente
válasz | direkt link
sziasztok

Elado egy HTC Touche Cruise.
Kijelzoje torott de tokeletesen mukodik. Doboz, autostarto.
ar: 20 000ft

erd: muhi.miklos@n-system.co.hu
válasz | direkt link
sziasztok

Elado egy HTC Touche Cruise.
Kijelzoje torott de tokeletesen mukodik. Doboz, autostarto.
ar: 20 000ft

erd: muhi.miklos@n-system.co.hu
1 2 3 4 5 ... 178 179 következő
1/179 oldal

Szponzorált hirdetések

Fórumadatok