Mielőtt új témát nyitsz kérdésednek, használd a keresőt

1 2 3 4 5 ... 179 180 következő
1/180 oldal
Üzenetek időrendje

HTC Touch Cruise (Polaris, P3650)

hozzáadás a kedvenc témákhoz | email értesítés
válasz | direkt link
Sziasztok,
Lenne egy kis gondom . Feltelepítettem a pcarvalho legújabb 6.5-ös romját, és szeretném, ha a cuccot nem csak a power gomb megnyomásával lehetne bekapcsolni, hanem, mondjuk a dpad gombjával. Hol lehet ezt beállítani?

válasz | direkt link
Sziasztok!

Kostas 224B4-es ROM-ot használok, de valamiért nem tudok a vezeték nélküli hálózatokhoz kapcsolódni. Próbáltam már többféle router-rel, többféle titkosítási beállítással, de sajnos nem sikerült. Úgy tudom, hogy ez a WM "sajátossága". Tud valaki valami okosságot mondani erre? Nagyon megköszönném!

Üdv...
válasz | direkt link
Kostas 224B4 finalnál a hangtárcsázás (kocsiban, kihangosítónál), hogy oldható meg? Van rá vmi jó (voice command) program? Köszi!
válasz | direkt link
Sziasztok!

Én is régen voltam már itt.
De látom hogy épp a D-s Kostast próbálgatjátok.
Egy dolgot hiányolok benne: nincs meg a beállítások/phone résznél az a menüpont ahol be lehet állítani olyan opciókat mint pl caller ID, hívásátirányítás stb. a B-ben benne volt. Viszont a sima titaniumos romok nekem is jobban tetszenek. Tudtok erre ötletet?
A másik amit próbálok most az a cruiserrr rom, ez is elég jónak néz ki.
Aztán volt még a napokban android is , bootolhatóan winmo nélkül nálam fent, csak hát még pár dolog nem megy benne.
Na egyelőre ennyi,
...hajrá Polarisosok.

ui. jó hogy fentmaradt az eoldal, szerintem lehetne is bőviteni a romfrissités részét microsd kártyáról való frissitéssel. Mivel nem használok asztalin windowst igy nálam - és szerintem egyébként is - egyszerübb az a változat hogy a feltenni kivánt rom nbh fájlját POLAIMG.nbh névre átnevezve a microsd gyökerébe tesszük és bootloader módba téve a kütyüt felhuzza magának a romot.
Gyorsabb is és sokszor igy "házon kívül" is tudok romot cserélni.

Ja, igen működik is a miniSD-s frissítés, az egyik polarison tegnap így frissítettem romot....
Irány a víz, mert nem lehet kibírni máshogy!!!
Én sajnos ma 7-ig "gályázom"....

válasz | direkt link
Sziasztok!

Egy dolgot hiányolok benne: nincs meg a beállítások/phone résznél az a menüpont ahol be lehet állítani olyan opciókat mint pl caller ID, hívásátirányítás stb. a B-ben benne volt. Viszont a sima titaniumos romok nekem is jobban tetszenek. Tudtok erre ötletet?
Aztán volt még a napokban android is , bootolhatóan winmo nélkül nálam fent, csak hát még pár dolog nem megy benne.
Na egyelőre ennyi,
...hajrá Polarisosok.

ui. jó hogy fentmaradt az eoldal, szerintem lehetne is bőviteni a romfrissités részét microsd kártyáról való frissitéssel. Mivel nem használok asztalin windowst igy nálam - és szerintem egyébként is - egyszerübb az a változat hogy a feltenni kivánt rom nbh fájlját POLAIMG.nbh névre átnevezve a microsd gyökerébe tesszük és bootloader módba téve a kütyüt felhuzza magának a romot.

Én is régen voltam itt, chab7 leírása bekerült az okosságok közé,
ide a megújult eoldalra! a nem hivatalos romfrissítések közé.

Thanx!
válasz | direkt link
Sziasztok!

Na egyelőre ennyi,
...hajrá Polarisosok.

válasz | direkt link
Gyors kérdésem lenne.hogy lehet kikapcsolni windows szavak felajánlását email írás közben.Hiába kapcsolom ki adatbevitelnél szavak felajánlása és a sannysoft szavak felajánlása írás soránnál,eredeti windows ce felajánlások elrejtése ki van pipálva.
válasz | direkt link
Sziasztok!

Ehhez valaki esetleg?

Sziasztok!

Olyan progit keresek PC-re, ami hogy ha csatlakoztatva van a teló és SMS vagy hívás érkezik, akkor feldob egy kis (buborék) üzenetet az eseményről. Tudtok ilyenről?

Előre is köszi.

Bocs de nem.. Mondjuk, soha nem is kerestem ilyet, ha gépnél van a teló, azt veszem fel.
válasz | direkt link
Sziasztok!

Ehhez valaki esetleg?

Sziasztok!

Olyan progit keresek PC-re, ami hogy ha csatlakoztatva van a teló és SMS vagy hívás érkezik, akkor feldob egy kis (buborék) üzenetet az eseményről. Tudtok ilyenről?

Előre is köszi.

válasz | direkt link
Végül találtam egy-két jó plugint, amikkel élhetőbbé tehetem a Titaniumot. Így már tetszik is.
[All][WM6.5 Titanium plugins] Updated 16. may

Eddig mondjuk csak ezt tettem fel, ez volt nekem a legfontosabb:
Favorite People Plug-in

válasz | direkt link

A Manillàt tudod pòtolni Spb Mobile Shell skinekkel(szerintem Manillàs is van).Nekem ez a kedvencem: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=604146

De Spb nélkül is fel tudod tenni, csak a Manillàt: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398173

Igazából, tetszik a Titanium, csak kicserélnék benne pár pontot...

Pl nekem nem kell bele az email, a voicemail, mega music menüpont, ezek helyett jó lenne a manilas gyors hívás, gyors program, és gyors profil váltási lehetőség.
Erre kéne vmi progi.
De lehet h ha nem találok, kipróbálom az SPB-t.
válasz | direkt link
...
Próbáld meg a D-t, vagy egy hard resetet a mostani rom-nál, hátha az segít. Esetleg keress

No, végül bemorciztam a C2-re és átnyregeltem a D3S-re, most konfigurálom. Eddig oké, bár a Manilláért már most fáj a szívem, imádtam benne a gyorshívás részt, ebben a Titaniumban meg eddig ilyet nem találtam.

Majd beszámolok, hogy mire jutottam. Ha nem jön be, akkor meg kipróbálom a B-t.

A Manillàt tudod pòtolni Spb Mobile Shell skinekkel(szerintem Manillàs is van).Nekem ez a kedvencem: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=604146

De Spb nélkül is fel tudod tenni, csak a Manillàt: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=398173
válasz | direkt link

...
Próbáld meg a D-t, vagy egy hard resetet a mostani rom-nál, hátha az segít. Esetleg kere

No, végül bemorciztam a C2-re és átnyregeltem a D3S-re, most konfigurálom. Eddig oké, bár a Manilláért már most fáj a szívem, imádtam benne a gyorshívás részt, ebben a Titaniumban meg eddig ilyet nem találtam.

Majd beszámolok, hogy mire jutottam. Ha nem jön be, akkor meg kipróbálom a B-t.
válasz | direkt link
Sziasztok!

Előre is köszi.
válasz | direkt link
Én régebben speedshopból vettem: http://speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=21140&mitkeres=polaris%20f%F3lia&kategoria=&sort=nev&orient=&kovetkezo=&holkeres=nev&elotag=Kattints ide!

Mostanában összevárok pár dolgot amit rendelni szeretnék és inkább brando shopból rendelek, mert jobb árak vannak: Kattints ide!

Bár a gyenge forint miatt most a speedshop-os fólia megéri, főleg h régen 2500 körül kértek érte, most meg látom h 2000-re ment le az ára. Örömteli változás.

A kijelzővédő fóliám cserére szorulna. Hol, milyet, mennyiért érdemes venni?
Ajánlatokat várok...

Köszi

válasz | direkt link
A kijelzővédő fóliám cserére szorulna. Hol, milyet, mennyiért érdemes venni?
Ajánlatokat várok...

Köszi
válasz | direkt link
D-t még nem próbáltam, mert viszonylag új rom, és az elmúlt időszakban nem nagyon volt időm tuningolni a gépet.
Nekem a B4 nagyon bejött, egyelőre nem tervezem a lecserélését.

Próbáld meg a D-t, vagy egy hard resetet a mostani rom-nál, hátha az segít. Esetleg keress a a forum topikjába erre a bug-ra, hátha másnál us előfordult és van rá megoldás.

Hali, egészen megszerettem. Vannak hátrányai, néha vmiért gyorsabban leszívja az akksit (még nem jöttem rá az okára), mint megszoktam, a telefonszám mentés nehézségei, 1-2 alkalommal üresnek találta a telefonkönyvemet (SR segít rajta), de kezdem megszeretni.
Jó kis ROM ez, kár hogy már nem fejleszti Kostas.
Ha megunom, vagy berágok rá vmiért, akkor váltok D-re, de még várok. Abban nincs Manila, amit én nagyon sajnálok..
A fórumot már én is el akartam olvasni, de nincs rá időm, ha lesz, nekiállok.

válasz | direkt link
D-t még nem próbáltam, mert viszonylag új rom, és az elmúlt időszakban nem nagyon volt időm tuningolni a gépet.
Nekem a B4 nagyon bejött, egyelőre nem tervezem a lecserélését.

Próbáld meg a D-t, vagy egy hard resetet a mostani rom-nál, hátha az segít. Esetleg keress a a forum topikjába erre a bug-ra, hátha másnál us előfordult és van rá megoldás.

Nem fáradtam bele, de jobban tetszik ennek a kezelőfelülete... Én a D-n gondolkozom még, de egyelőre megpróbálok együttélni ezzel. Már rájöttem pár kiskapura. Ha megcsörgettetem magam, akkor az ismeretlen számot el tudom menteni.

D-t próbáltad-e?

válasz | direkt link
Ezzel a problémával nem találkoztam B4-es Kostasnál. Szóval ezt a konfigot csak ajánlani tudom. Nekem is volt fent a C verzió de nem igazán jött be. Szóval ha még nem fáradtál bele a frissitgetésbe akkor B4

Sziasztok.
Már régen nem írogattam, el voltam havazva mostanában.
Viszont a hétvégén volt egy kis időm, így felraktam a régi Mamine helyett Kostas C2 romját. Mindent előírás szerint csináltam,

Tud erre vki vmi megoldást?

Nem fáradtam bele, de jobban tetszik ennek a kezelőfelülete... Én a D-n gondolkozom még, de egyelőre megpróbálok együttélni ezzel. Már rájöttem pár kiskapura. Ha megcsörgettetem magam, akkor az ismeretlen számot el tudom menteni.

D-t próbáltad-e?
válasz | direkt link
Ezzel a problémával nem találkoztam B4-es Kostasnál. Szóval ezt a konfigot csak ajánlani tudom. Nekem is volt fent a C verzió de nem igazán jött be. Szóval ha még nem fáradtál bele a frissitgetésbe akkor B4

Sziasztok.
Viszont a hétvégén volt egy kis időm, így felraktam a régi Mamine helyett Kostas C2 romját. Mindent előírás szerint csináltam,

válasz | direkt link
Sziasztok.
Viszont a hétvégén volt egy kis időm, így felraktam a régi Mamine helyett Kostas C2 romját. Mindent előírás szerint csináltam, Mamine le, eredeti htc rom fel, htc rom le, kostas fel, HR, majd nekiálltam berendezkedni.
Eddig minden frankó volt, ma viszont el akartam menteni egy új contact-ot, és hát nem sikerült...

Amikor kiválasztom a telefonkönyvben az new contct részt, beadja a contact type választási lehetőséget, (ilyet eddig még nem láttam ez az első 6.5-ös rom a gépen), itt akár az outlook contactot akár a sim contactot választom, nem történik semmi, visszalép a telefonkönyvbe.

Végül csak úgy tudtam beírni, hogy egy régi nem használt contactot átmódosítottam...

válasz | direkt link
Kattints ide!

Próbáld meg ezzel. Bár nekem Kostas jól belőtte a t-s netemet. Bár mms-t soha életembe nem használtam megmondom őszintén.

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni, hogy miként tudom beállítani a Vodafone MMS-t? Valahogy nem akarja letölteni az üzeneteket!
Kostas ROM-ot használok.
Előre is köszönöm a segítséget!

válasz | direkt link
Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni, hogy miként tudom beállítani a Vodafone MMS-t? Valahogy nem akarja letölteni az üzeneteket!
Kostas ROM-ot használok.
Előre is köszönöm a segítséget!
válasz | direkt link

<span style="color:green">Haho!
Egyszer mar irtam privatban, hogy atveszem! Azt hittem masnak adtad oda.</span>
Urak,

Mivel senki nem vette még át az oldalt, ezért a www.htccruise.eoldal.hu 05.16-án megszűnik.

Fktsndr

Haho!
Egyszer mar irtam privatban, hogy atveszem! Azt hittem masnak adtad oda.

Halihó, 4.14-én küldtem meg az adatokat neked (választ nem kaptam), és 5.15-én kaptam az eoldaltól levelet, hogy még mindig nem történt belépés, és 5.16-án megszűnik az oldal. Ezért gondoltam hogy végül mégsem ugrottál neki.

Ma irt egy másik forumtag, hogy ő átvenné, elküldtem neki is az adatokat, de belépni már nem lehetett velük. Lehet hogy ma igéretéhez hiven törölte az eoldal a felhasználónevemet.

Ha nem, és közben te beléptél az oldal vezérlőjébe, akkor további sok sikert a használatához, remélem még sokaknak fog segíteni

válasz | direkt link
Közben megtörtént az átvétel, hogy a sok okosság ne szűnjön meg továbbra is látogatható a touchcruise weboldala cat7
válasz | direkt link
Urak,

Mivel senki nem vette még át az oldalt, ezért a www.htccruise.eoldal.hu 05.16-án megszűnik.

Fktsndr

Haho!
Egyszer mar irtam privatban, hogy atveszem! Azt hittem masnak adtad oda.

válasz | direkt link
Urak,

Fktsndr
válasz | direkt link
Szeretném kipróbálni a Kostas224 ROM-ot.
Még sose csináltam ROM frissítést...
Segítséget kérnék hozzá, nehogy elb***ak valamit...

Kösz előre is
válasz | direkt link
hogyan kell a hozzászólásokban keresni?
köszi!
válasz | direkt link
Köszi! Működött a dolog!

Soft key-eket lehet a Manila configerbe buzerálni. M2DC. Nem tom mennyire lesz sikeres, mert ezzel az új manila-val még nem teljesen kompatibilis a réig M2DC. De próbáld meg. Én érdemben nem tudok nyilatkozni erről, mert mindent úgy hagytam ahogy volt a romban.
Nagyon köszi, szuper!
Még egy kérdés. A soft key-eket miként tudom átkonfigurálni?
Bocsi

1 2 3 4 5 ... 179 180 következő
1/180 oldal

Szponzorált hirdetések

Fórumadatok