5351.
Sziasztok!!!
Megválnék féltve őrzött HTC Touch Cruise (Polaris P3650) típusú PDA készülékemtől, dobozában, papírjaival. A készülék bő 1 éves, összesen maximum 1 hetet volt használva, teljesen karcmentes, hibátlan, újszerű állapotú (képernyővédő fólia van rajta). A PDA-hoz ajándékba adok 1 darab német gyártmányú, masszív autós tartót! Kérésre küldök képet róla. Ára: 60.000 forint.
A gyári doboz többek között tartalmazza az alábbi dolgokat:
- telepítő CD csomag,
- USB kábel,
- autós töltő, hálózati töltő,
- plüss tok,
- tartalék stylus, és képernyővédőfólia (bontatlan),
- vezetékes headset,
- még több mint 6 hónap garancia (SPEEDSHOP-os).
(A készüléket ajándékba kaptam, és azért nem volt használva, mert van egy külön navigációs rendszerem, ami nekem teljesen kielégíti igényeimet. Telefonálásra meg nem nagyon szerettem volna befogni, mert munkámból adódóan állandóan rohanok, és félteném, hogy elejtem vagy összetöröm...
A gép olyan állapotú, mintha a bolti polcról venné le az ember.)
Érdeklődni az alábbi email címen, és telefonszámon is lehet:
Email: syrus1006@gmail.com
Telefon: 06-70-459-3826
2010-03-15 07:56:39
Megválnék féltve őrzött HTC Touch Cruise (Polaris P3650) típusú PDA készülékemtől, dobozában, papírjaival. A készülék bő 1 éves, összesen maximum 1 hetet volt használva, teljesen karcmentes, hibátlan, újszerű állapotú (képernyővédő fólia van rajta). A PDA-hoz ajándékba adok 1 darab német gyártmányú, masszív autós tartót! Kérésre küldök képet róla. Ára: 60.000 forint.
A gyári doboz többek között tartalmazza az alábbi dolgokat:
- telepítő CD csomag,
- USB kábel,
- autós töltő, hálózati töltő,
- plüss tok,
- tartalék stylus, és képernyővédőfólia (bontatlan),
- vezetékes headset,
- még több mint 6 hónap garancia (SPEEDSHOP-os).
(A készüléket ajándékba kaptam, és azért nem volt használva, mert van egy külön navigációs rendszerem, ami nekem teljesen kielégíti igényeimet. Telefonálásra meg nem nagyon szerettem volna befogni, mert munkámból adódóan állandóan rohanok, és félteném, hogy elejtem vagy összetöröm...
Érdeklődni az alábbi email címen, és telefonszámon is lehet:
Email: syrus1006@gmail.com
Telefon: 06-70-459-3826