Mielőtt új témát nyitsz kérdésednek, használd a keresőt

Üzenetek időrendje

Casio BE-300 a mostohatestvér

hozzáadás a kedvenc témákhoz | email értesítés
válasz | direkt link
Storyteller : a képkonvertálással nekem sincs gondom, egy nagyon tuti kis képátalakítót használok, amit bundlednek adtak a fotógépemhez. (Fuji finePix Viewer, nem tudom hogy van-e valahol neten, de nagyon jó program, csak ajánlani tudom!)

Zone : Thanx, nekiállok átrágni magam a másik fórumon is!
válasz | direkt link
Ebben a topicban jártál már?

http://www.pdamania.hu/forum/forum1.php3?szuro=4&topic=748&szuro=4&order=desc
válasz | direkt link
Az MS Imaging-nek van egy MIPS-es változata, mindegyik gyakran használt .bmp, .jpg, ,.tif fájlokat tud kezelni, akármilyen méretben. Én ezt használom, szerintem sokkal jobb, mint az eredeti progi. A videó konvertálására sajnos egyelõre nincs ötletem.
válasz | direkt link
Hi a cikkhez annyit, hogy a mellékelt képnézegetõprogram azért nem stimmelt neki, mert thumbnailt csak .BMP-bõl tud varázsolni. a legtöbb képfilet megnyitja a gép, (ha más nem, a QuickWiew-ben), de ha eléggé lebutítjuk a fotót (én batch-ben 320*240re, BMP-be szoktam)akkor már a képnézegetõprogramnak sem lesz problémája vele.

A legnagyobb gondom a videokonvertálással van. A PC-men WinME fut, ami alá a konverterprogram ugyan fölmegy, viszont konvertálás közben nemes egyszerûséggel bezárja magát. Akármit csinálok, nem hajlandó átalakítani a videókat, úgyhogy a kis BE-300 -am ilyenirányú képességeit még nem sikerült kitapasztalnom.

Ha valaki rábukkanna a neten valami konvertálóprogramra, vagy valami egyéb hasznos varázslatra (pl. valami freeware játékra, mert amit én találtam eddíg, az vagy trial, vagy fizetõs, vagy csak szimplán ratyi )
válasz | direkt link
Szerintem az összegzés elég jól megfogalmazza azt, hogy ha valaki elég jól ért hozzá igen jó kis gépet tud belõle faragni. Nagyon vegeys vélemény alakult ki bennem mikor teszteltem, úgy éreztem, hogy a HW nagyon jó (az infrát leszámítva) de az alap programkészlete elég fapados.
válasz | direkt link
Nem olvastam végig az oldalt, mert már egyszer olvastam, így nem láttam, hogy mit írtak a lap aljára. Sorry
válasz | direkt link
Igen a teszt alján ott van, hogy \"Ez a cikk korábban megjelent a Telecom Magazinban\"...
válasz | direkt link
Ugyanezt a cikket a Telecom magazinban is lehetett olvasni, de úgy tûnik, hogy a teszteléssel nem sok idõt foglalkoztak. Sokkal többet is ki lehet hozni a kisgépbõl és az infrán kívül minden Windows kompatibilis program megtalálható hozzá ingyen a neten és nem kell konvertálgatni sem a fájlokat.
válasz | direkt link
Témaindító üzenet...
Az eredeti anyag itt olvasható: Casio BE-300 a mostohatestvér

Szponzorált hirdetések

Fórumadatok

• Regisztrált felhasználók
    67 522
  • Témák
    63 796
  • Legújabb tagunk
    seaway
  • Online tagok