Ezt is megértük! Boltokban nem is egy 1 GHz feletti órajellel rendelkező PDA. Na és a kezünkben. Míg kollégáim a HD2-es nyúzták, én az Acer S200-ast nyaggattam.
Gyártmány: Dipow
Típus: WTEUSB34A
Sanci
Írd le lécci a pontos típusát.
hol lehet kapni a cikkben lévő külső aksit? Nekem is tetszik...
Nagyon tudom ajánlani a készüléket, fogok majd róla írni egy tesztet, főleg a szoftver lesz benne a hangsúlyos.
Azthiszem amikor megkaptam 1.003-as volt fent nálam, most pedig egy főzött ROM van HTC Sense-el!
Ha jól láttam kijött egy firmware frissités a készülékhez.
2.003.00 EN
Tapasztalatokat irjatok lécci.
Köszi és
Üdv.
Kgyuri
EjnyeBejnye!
PÜ-ben bárkinek szívesen adok infót. <ON
Jónak tűnik a kütyü de mindenféleképpen meg kell taperolni.
Én a tesztfotókat hiányoltam. Ha már akkora elõny az 5 MP-es kamera, akkor nem lenne rossz ezt tesztfotókról viszont látni!
Ilyen zsebtöltőt honnan tudok szerválni nagyon jól jönne pl most is...Amúgy impozáns készülék kár hogy már vettem egy omnia-2 pont 130ért.... Régen X500 am volt és nagyon szerettem. Az is egy nagyon jó gép volt viszonylag olcsón és ez is az. Tapasztalatból mondom aki nem fél attól hogy kicsit buherálja reszelgesse a gépét az nyugodtan vigye mint a cukrot! ennyi pénzért ez szinte ingyen van.....
én anno speedshopnál vettem, de már nem forgalmazzák ezt. de ebay-en szerintem van egy rakat
Amúgy nekem is olyan zsebtöltőm van
Mivel szereted hangoztatni, hogy nem szoktál más teszteket olvasni, ezért nem hibaként, de néhány felvetést engedj meg:
A külföldi elemzők az alábbiak miatt nem kedvelték túlzottan az S200-t:
- Továbbra is a korábbi -még ETEN-ként tervezett- készülékekre jellemző gyenge anyagminőséggel találkoztak. A hátlap karcosodik, a készülékház túl műanyag, recseg-ropog.
- A kijelző beltérben kiváló, de külső használatra talán alkalmatlanabb, mint más kijelzők
- Szoftveresen több apróbb-nagyobb probléma is akadt a készülékkel, bizonyos panelek nem működtek, illetve csak többedszerre működtek.
- Időnként a telefonálással is akadtak problémák, elhalkult a hívó, bár a másik oldalon nem akadt probléma
- A beépített GPS sem teljesített jól, akár 100 sec-et is mért más tesztelő - Ez utóbbit te is említetted, igaz másként. De valami nem stimmel a GPS-sel.
Tudom, hogy nem vagy karakteresen HTC-hívő, de a kb. 30 000-el alacsonyabb árszintet nem magyarázza-e, hogy az Acer talán dömpingelni akar, akár a minőség rovására is?