hirdetés

Egy elektromos motor, ami akár Harley is lehetne

Szőlősi Tibor - 2012. július 27. | 09:30

Az elektromos járművek -az autóktól a motorkerékpárokon át a rollerekig - mindig szeretnek egy kicsit elütni a hagyományostól.

Szponzorált hirdetések

Eben az esetben azonban az elektromos motorok alatt nem azokat a furcsa apró valamiket értjük, melyeket bármelyik hipermarketben megvásárolhatja az ember, hanem egy egészen egyedi kivitelezést.Vannak azonban olyan elképzelések, melyek nem akarnak mindenáron futurisztikus külsővel felruházni valami olyat, ami egyébként nem a ma technikáját, hanem a holnapét tudja magáénak. A Marrs Cycles is így gondolkodik, ezért megalkották az M-1 e-bike-ot, mely a keveréke egy öreg motor és egy modern Harley kinézetének.


 A legkisebb akkumulátorral az M-1 32 kilométert képes megtenni, 32 kilométer/órás sebességgel, ám a helyzet az, hogy ennél gyorsabban is képes repeszteni a bringa, de az amerikai törvények nem engednek többet, szóval hivatalosan 32 km/h és pont. Bármennyire jól néz ki, és ráadásul környezetre kevésbé ártalmas az M-1, apró szépséghibája, hogy árcéduláján alsó hangon is 7.000 dollár szerepel, ami némiképp elriasztja a becsületesen bejelentett polgárokat, hiszen ennyiért simán lehet a tengerentúlon egy normális családi autót venni. Feltételezhetően tehát a gyártónak nem kell túlzott eladási elvárásokat támasztania a motorral szemben, ami egyébként valóban csinos darab.

Szponzorált hirdetések

Ilyet kérnénk, ha idén korábban lenne a karácsony

Nincs a mai autókra jellemző agresszív kinézet, csak kedvesen tágra nyílt szemek és azonnal megszerethető forma. Ráadásul elektromos.

Ilyet kérnénk, ha idén korábban lenne a karácsony
Ilyet kérnénk, ha idén korábban lenne a karácsony

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Motor
Elektromos

Hozzászólások a(z) "Egy elektromos motor, ami akár Harley is lehetne" című cikkhez


hirdetés
hirdetés


hirdetés

Ezeket olvasták legtöbben a héten

Legfrissebb hírek a címlapról