hirdetés

Csökkentheti a Tesla a Model S gyártásának intenzitását

Szőlősi Tibor - 2012. július 20. | 14:30

Miután szerdán a Tesla részvényei 3,6 százalékot estek, a Wunderlich Securities szerint van rá esély, hogy a cég csökkentse a gyártási intenzitást.

Szponzorált hirdetések

A befektetőknek szánt értesítésben Theodore O'Neill elemző a Palo Altoban lévő cég részvényeinél a "Vétel"-t átváltotta "Eladás"-ra. A 12-18 hónapos tőzsdei célárfolyamnál is történt változás, ami 49 dollárról 28-ra csökkent.Bár a Tesla továbbra is kitart azon elképzelése mellett, hogy az idei évben 5.000 autót gyártson le, O'Neill nem egészen biztos benne, hogy ez sikerülni is fog a cégnek. Az elemző megjegyezte, hogy a harmadik negyedévben 500 autó lesz a korábbi 1.000 helyett, és a becslések szerint így elkerülhetetlen a csökkentés, ami természetesen a munkahelyeket is érintheti.


A Tesla azonban bízik a Model S és a Model X sikerében, ami nem jönne rosszul az anyagi részét tekintve a dolgoknak. Figyelembe véve, hogy a Model S valóban jó alternatíva lehet azoknak, akik megengedhetik maguknak, hogy ilyet vegyenek, remélhetőleg valóban bejön a Tesla terve, és a sikeres modell megmenti őket.

Szponzorált hirdetések

Így sem kapott még senki gyorshajtási büntetést

Szinte már komikus az a szituáció, melyben egy Tesla Model S-t mutatott be a cég vezérigazgatója és közben gyorshajtáson kapták.

Így sem kapott még senki gyorshajtási büntetést
Így sem kapott még senki gyorshajtási büntetést

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Elektromos
Tesla

Hozzászólások a(z) "Csökkentheti a Tesla a Model S gyártásának intenzitását" című cikkhez


hirdetés
hirdetés


hirdetés

Ezeket olvasták legtöbben a héten

Legfrissebb hírek a címlapról