Így koppintják a Lamborghinit Kínában

Szőlősi Tibor - 2012. június 29. | 12:30 Bulvár

Egy új Lamborghini Murcielago LP64 400.000 dollár, ám a kínai replika "mindössze" 65.000 dollár.

Szponzorált hirdetések

Ismét el kell mondjuk, hogy az Autó 2.0 alapvetően a jövőbe mutató autós megoldások helye, de ez a kínai koppintás valami olyasmi, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, hiába tudjuk, hogy bolygónk tele van replikákkal.

Tavaly egy kínai polgár nyilvánosan verte szét a Lamborghinijét, mert elégedetlen volt a szerviz viselkedésével. De ahogyan a világban minden rendszer, a Lamborghinis is egyensúlyra törekszik, ezért míg egyesek szétverik az autóikat mások megépítik azt.

A Toyota MR2 alapjaira épített Murcielago a kinézetében 99 százalékban, belső terében pedig 70 százalékban egyezik meg az igazival, ezért kerülhet "mindössze" 65.000 dollárba. Az autót a Shanzai Lamborghini műhelyében lehet megrendelni, és onnantól kezdve 5 hónapot kell rá várni, már amennyiben kifizeti a megrendelő a 210.000 jüanos foglalót. Alapvető problémája azonban, hogy nem helyezhető forgalomba, így tulajdonképpen csak arra jó, hogy odahaza hencegjen vele a tulaj, vagy tréleren elvigye valami versenypályára, ahol kipróbálhatja.
Ennek viszont azért nincs értelme, mert annyi szuflát nem tud adni a 2,2 literes Toyota  motor, hogy élvezetesen lehessen autózni vele, mivel a 175 lóerős motor 9 másodperc alatt gyorsul százra. Ellenben az ablakok és a hátsó szárny elektromos, van GPS, tolatókamera, valamint bőr belső.

Szponzorált hirdetések

Ha a böngészők szuperhősnők lennének

A különféle webböngészők hívei képesek őrült hitvitákba keveredni egymással kedvencük védelmében. Most egy újszerű ábrázolásmód segít megtalálni a nekünk tetszőt.

Ha a böngészők szuperhősnők lennének
Ha a böngészők szuperhősnők lennének

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
Bulvár
Kína
Lamborghini
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Így koppintják a Lamborghinit Kínában" című cikkhez


hirdetés

Ezeket olvasták legtöbben a héten

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál