Megérkezett a németkhez a Toyota Prius+

Szőlősi Tibor - 2012. május 23. | 14:35

A "zöld" autó induló ára 29.900 euró a németországi piacon.

Szponzorált hirdetések

A Toyota Prius+ forgalmazását június 16-án kezdődik, ekkortól lesz kapható a sima Priushoz képest hosszabb, plusz jelzéssel ellátott verzió.

A Toyota Prius+ majd 40 centivel hosszabb tengelytávja által befért egy újabb üléssor, aminek köszönhetően immáron akár heten is utazhatnak a japán gyártó autójában, a maximálisan rendelkezésre álló hely pedig 1.750 liter. A németek szeretik a kényelmet, így az alapfelszereltség részét képezi a a tempomat, a bőr kormánykerék, a kulcs nélküli indítás, automata klíma, valamint a Toyota Touch multimédia rendszer.


Az európai verzióhoz 31.700 euróért LED világítást, hátsó kamera, HUD, panorámatető, valamint 16 hüvelykes könnyűfém felni tartozik. A felszereltség csúcsán a TEC Edition áll, mely az imént felsoroltak mellett Toyota Touch Pro multimédiás navigációs rendszert, intelligens parkolás asszisztenst, ütközéselkerülő biztonsági rendszert, és 17 hüvelykes alufelnit tud felmutatni, 36.800 euróért. Opcióként szerepel a fűthető bőrülés, és a JBL hangrendszer.


Szponzorált hirdetések

Nem lesz hibrid a Toyota sportautójából

Habár nekünk nagyon tetszik a sima belsőégésű változat is, az alternatív hajtás kedvelőinek keserű pirula, hogy be kell érniük ezzel az egyetlen változattal.

Nem lesz hibrid a Toyota sportautójából
Nem lesz hibrid a Toyota sportautójából

- cikk vége -

Forrás:
Technet
Cimkék:
hibrid
Toyota
Prius
Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "Megérkezett a németkhez a Toyota Prius+" című cikkhez


hirdetés

Ezeket olvasták legtöbben a héten

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál