PS Vita jár a Toyota Scion iQ mellé

Szőlősi Tibor - 2012. május 5. | 14:00

Nem sokan lehetnek, akik egyszerre szeretnének PS Vita és Scion tulajdonosok lenni, de akiknél ez a két kívánalom találkozik, annak itt a tuti üzlet.

Szponzorált hirdetések

A Sony és a Toyota együttműködésének köszönhetően a világ legkisebb négyülésese mellett a vásárlók gazdagabbak lesznek egy kézi konzollal is, amivel kedvükre játszhatnak, persze nem vezetés közben.

A Toyota Scion alelnöke, Jack Hollis elmondta, hogy "nagyon büszkék vagyunk a Scionra, amiért az intelligencia és a funkcionalitás ilyen remekül ötvöződik benne, akárcsak a PS Vita esetében, melynek prémium technológiája mellett megmaradt a funkciója. A Scion és a Vita is egy apró keretbe foglalt koncentrációja az intelligenciának és a mókának." Az alelnök továbbá fontosnak tartotta megjegyezni azt is, hogy a Motorstorm RC című játékban is helyt kapott az apró autó.


Nagyon fontosnak tartotta többször is kihangsúlyozni a funkcionalitást, de beszélt a kényelemről is, ami szerinte olyan, mint amit a vásárlók a kétszer nagyobb autókban megszoktak. Nem tudjuk, hogy ez így van-e, de az biztos, hogy a 11 légzsák valóban nem rossz kínálat. Figyelembe véve a 15.000 dollár körül árát, és azt, hogy a PS Vita 230-280 dollár között kapható, nem valószínű, hogy a Sony konzolja miatt fog bárki is a pici Toyota mellett dönteni, de egyáltalán nem jár rosszul, aki kap hozzá.
Szponzorált hirdetések

30x-os optikai zoomot kaphatnak a mobilok

A Sony minden valószínűség szerint a közeljövőben újabb QX-sorozatú termékeket fog bejelenteni.

30x-os optikai zoomot kaphatnak a mobilok
30x-os optikai zoomot kaphatnak a mobilok

- cikk vége -

Ezt olvastad már?

Hozzászólások a(z) "PS Vita jár a Toyota Scion iQ mellé" című cikkhez


hirdetés

Ezeket olvasták legtöbben a héten

Legfrissebb hírek a címlapról

Ha már minket kiolvastál