PS Vita jár a Toyota Scion iQ mellé

Szőlősi Tibor - 2012. május 5. | 14:00

Nem sokan lehetnek, akik egyszerre szeretnének PS Vita és Scion tulajdonosok lenni, de akiknél ez a két kívánalom találkozik, annak itt a tuti üzlet.

Szponzorált hirdetések

A Sony és a Toyota együttműködésének köszönhetően a világ legkisebb négyülésese mellett a vásárlók gazdagabbak lesznek egy kézi konzollal is, amivel kedvükre játszhatnak, persze nem vezetés közben.

A Toyota Scion alelnöke, Jack Hollis elmondta, hogy "nagyon büszkék vagyunk a Scionra, amiért az intelligencia és a funkcionalitás ilyen remekül ötvöződik benne, akárcsak a PS Vita esetében, melynek prémium technológiája mellett megmaradt a funkciója. A Scion és a Vita is egy apró keretbe foglalt koncentrációja az intelligenciának és a mókának." Az alelnök továbbá fontosnak tartotta megjegyezni azt is, hogy a Motorstorm RC című játékban is helyt kapott az apró autó.


Nagyon fontosnak tartotta többször is kihangsúlyozni a funkcionalitást, de beszélt a kényelemről is, ami szerinte olyan, mint amit a vásárlók a kétszer nagyobb autókban megszoktak. Nem tudjuk, hogy ez így van-e, de az biztos, hogy a 11 légzsák valóban nem rossz kínálat. Figyelembe véve a 15.000 dollár körül árát, és azt, hogy a PS Vita 230-280 dollár között kapható, nem valószínű, hogy a Sony konzolja miatt fog bárki is a pici Toyota mellett dönteni, de egyáltalán nem jár rosszul, aki kap hozzá.
Szponzorált hirdetések

Na ilyen az igazi pénzszórás

Ezt az új Hasselblad fényképezőgépet vélhetően csak néhány igen tehetős sznob fogja megvásárolni.

Na ilyen az igazi pénzszórás
Na ilyen az igazi pénzszórás

- cikk vége -

Hozzászólások a(z) "PS Vita jár a Toyota Scion iQ mellé" című cikkhez


hirdetés

Ezeket olvasták legtöbben a héten

Legfrissebb hírek a címlapról